Voorgerechten
Oesters natuur 0000
28.5
6 stuks
Duo van zalm
16,5
Huisgerookte zalm en tartaar van zalm, met citrus en zoetzure komkommer
Bisque d’Homard
16.5
Huisgemaakte kreeftensoep
Ambachtelijk bereidde garnaalkroketten
18
2 stuks met cocktailsaus en citroen
Carpaccio van gerookte Lende
16.5
Met balsamicocrème, Parmezaan en gerookte amandelen
Steak tartaar
15
Handgesneden West-Vlaams rund, klassiek bereid
Zeeuws buikspek
14.5
Met uitjes, salade en citrus
Aspergesoep
12
Verse romige aspergesoep
Feta uit de oven
14
Met oregano en salade
Asperges
16
Met gepocheerd ei en mousseline
Hoofdgerechten vis
Gebakken zeetong (500 gram)
50
Geserveerd met groene salade, tartaarsaus en frietjes
Kabeljauwhaas
29
Geserveerd met Beurre Blanc en brandade met prei (met of zonder spek)
Lotte
32
Geserveerd met jus van kreeft en brandade met lamsoor (met of zonder spek)
Asperges met huisgerookte zalm
29
Geserveerd met ei, kriel en Beurre Blanc
Kreeft van de Josper 650 gram
67
Met rozemarijn en citrus, geserveerd met salade, en frietjes
Hoofdgerechten Vega
Asperges met gepocheerd ei
23
Geserveerd met kriel, ei en mousseline
Vegetarische pasta
20
Geserveerd met pesto en pijnboompitten
Hoofdgerechten Vlees
Steak Tartaar
25
Handgesneden West-Vlaams rund. Geserveerd met salade en frietjes
New York Strip steak, Uruguay 300 gram
32
Van de Josper, met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze
Tournedos Ierse Prime 200 gram
37
Van de Josper, met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze
Dry Aged Rib-Eye, 250 gram
45
Holstein Rib-eye, minimaal 3 weken gerijpt in onze eigen rijpingskast.
Met seizoensgroenten en frietjes, geserveerd zonder saus om de unieke smaak te beleven.
Côte à l'os, 2 personen
70
Van het blauwwit rund, mooi stuk vlees om te delen; met seizoensgroenten en een saus naar keuze
Spareribs
28
Van de Josper, geserveerd met salade, frietjes en knoflooksaus
Lamsfilet
32
Van de Josper, geserveerd met asperges, kriel en honing-tijmsaus
Menu Bij Camiel
Duo van Zalm
Huisgerookte zalm en tartaar van zalm, met citrus en zoetzure komkommer
Steak tartaar
Handgesneden West-Vlaams rund, klassiek bereid
Kabeljauwhaas
Geserveerd met Beurre Blanc en brandade met lamsoor (met of zonder spek)
Lamsfilet
Geserveerd met asperges, kriel en honing-tijmsaus
Chocolademousse
Van Callebaut chocolade geserveerd met sinaasappel en vanillesaus
47.5
Asperge menu
Aspergesoep
Romige huisgemaakte aspergesoep
Asperges op Vlaamse wijze
Geserveerd met huisgemaakte Ast, kriel en Beurre Blanc
Asperges met huisgerookte zalm
Geserveerd met ei, kriel en Beurre Blanc (supplement €4)
Aardbeien Romanoff
Vanille ijs, aardbeien met romanoff saus
42.5
Desserts
Dame Blanche
10
Vanille-ijs met chocolade saus en slagroom
Dame Noir
10
Chocolade-ijs met vanille-saus
Crème Brûlée
9.5
Op klassieke wijze
Bij Camiel
10.5
Speculoos-ijs met rozijnen op brandewijn
Sorbet
12
Cassis sorbet met frambozencoulis
Aardbei Romanoff
12
Vanille ijs, aardbeien met romanoff saus
Chocolademousse
11
Van Belgische chocolade geserveerd met sinaasappel en vanillesaus
Kaasplankje
15.5
Assortiment van vier soorten kaas, met brood en vijgenchutney
Bites during the day
(tot 21.00 uur te bestellen)
Gerookte zalm
16
Huisgerookte zalm met geroosterde brioche
Nachos
12.5
met kip, salsa, kaas en jalapeños
Zeeuws buikspek
14.5
Met uitjes, salade en citrus
Spareribs
13
van de Josper
Zeeuwse Creuses
3.5
per stuk
Bites during the evening
(gehele dag te bestellen)
Bitterballen
8.5
met mosterd, 8 stuks
Kaasstengels
8.5
10 stuks
Vlammetjes
8.5
8 stuks
Fried Shrimp
8.5
met chilisaus, 8 stuks
Bittergarnituur
10
12 stuks
Calamares
8.5
met tartaarsaus, 8 stuks
Tosti
7.5
2 stuks
Kaas uit ’t vuistje
7
Kindermenu
Voorgerechten
Carpaccio
10
Garnaalkroket
8.5
Hoofdgerechten
Spareribs
14
Geserveerd met knoflooksaus en friet
Fish & Chips
13.5
met tartaarsaus
Kindersteak
14
geserveerd met frietjes
Nagerecht
Kinderijsje
6
Vanille ijs met slagroom, disco dip en een kleine verrassing